Home Cursussen onder de 300 euro Persoonlijke ontwikkeling cursussen Sociale vaardigheden cursussen Praktische psychologie – Jezelf en anderen beter begrijpen
Praktische psychologie – Jezelf en anderen beter begrijpen

Praktische psychologie – Jezelf en anderen beter begrijpen

Wat doet de cursus

Je doorgrondt hoe mensen zich gedragen en met elkaar omgaan. Praktische psychologie geeft je inzicht en praktische kennis over menselijke beïnvloeding, waarneming en motivatie. Je leert jezelf en de mensen om je heen beter begrijpen. De cursus is geheel op eigen tempo te volgen, naast een andere hobby, studie of vaste baan.

Waardoor werkt de cursus

Je start met een stevige basis in algemene psychologische kennis. Vervolgens ga je aan de slag in de praktijk: beoordeling van mensen, het geheugen, communicatie, gedrag, beïnvloeding, humor, intelligentie, creativiteit, lichaamstaal en ga zo maar door.

Je ontvangt een studiewijzer en luxe ringband (cursusmap) met alle lessen (perfect als naslagwerk). Ook digitaal is alles na te lezen. Bovendien kun je superhandige video’s bekijken en leg je makkelijk contact met medecursisten om ervaringen uit te wisselen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een docent die snel op je praktische opdrachten reageert.

Start vandaag!

Je krijgt een leuk welkomstcadeau.

Binnen 15 dagen niet tevreden = geld terug.

Erkende aanbieders