Hier start jouw nieuwe avontuur ✓

Spelenderwijs de Spaanse taal leren (voor kinderen)

In 20 weken leert je kind spelenderwijs de Spaanse taal te beheersen. De cursus is een avontuurlijke game. Diploma gegarandeerd.

✓ 2 weken proberen ✓ Niet leuk = geld terug
750+ inschrijvingen per jaar
Vandaag (2 december 2022) inschrijven, starten met uitproberen wanneer jij wilt
Tijd

3 dagen per week, 30 minuten per dag

Taal

Nederlands

Soort

Gaming cursus

Leergeld:

139,00

✓ 2 weken proberen ✓ Niet leuk = geld terug
750+ inschrijvingen per jaar

Op avontuur tijdens deze meeslepende cursus Spaans voor je kind

In deze cursus Spaans leert je kind de Spaanse taal te begrijpen aan de hand van allerlei motiverende spellen. Je kind gaat op avontuur in het ogenschijnlijk rustige dorpje Brujamonte. Samen met de hoofdpersonen David en Isabel komt je kind echter in een mysterieus doolhof terecht, waar een heks rondzwerft. Om uit het doolhof te ontsnappen, moet de heks verslagen worden aan de hand van allerlei games die je kind de Spaanse taal bijbrengen.

Je kind gaat na deze cursus met gemak een Spaans gesprek aan

Deze kindercursus Spaans behandelt alle belangrijke thema’s. Na de cursus kan je kind bijvoorbeeld groeten in het Spaans, maar ook de weg vragen, eten bestellen, de kalender begrijpen, familie voorstellen en op reis naar een Spaanstalig land.

Kind dat een gesprek voert in het Spaans

Je kind weet zich na de cursus goed te redden in situaties waar de Spaanse taal bij komt kijken, bijvoorbeeld op vakantie. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat kinderen die op jonge leeftijd een vreemde taal leren, later betere schoolresultaten behalen.

In 20 weken een erkend diploma Spaans verdienen

Je kind speelt de cursus 3 dagen per week, ongeveer 30 minuten per dag. In het avontuur leert je kind wekelijks nieuwe woorden, die telkens in een andere situatie herhaald en getest worden. Alle woorden worden uitgesproken door iemand die Spaans als moedertaal heeft, waardoor je kind het woord meteen goed uitspreekt. Iedere cursusweek eindigt met een leuke, uitdagende challenge om de week erna weer verder te komen in het meeslepende verhaal.

Deze gamende methode van een nieuwe taal leren is zo effectief, dat ieder kind slaagt. Je kind ontvangt na de laatste toets (wanneer de heks verslagen is) een erkend diploma Spaans. Deze kan aan de muur, in het plakboek of bij de diplomaverzameling.

Kind met diploma van cursus Spaans

Je kiest voor kwaliteit én plezier met deze avontuurlijke cursus. Een leukere, meer motiverende cursus Spaans voor je kind dan deze is er niet.