Hier start jouw nieuwe avontuur ✓

Spelenderwijs snel leren typen (voor kinderen)

In 20 weken leert je kind spelenderwijs blind typen. De online typecursus is een avontuurlijke game. Diploma gegarandeerd.

✓ 2 weken proberen ✓ Niet leuk = geld terug
750+ inschrijvingen per jaar
Vandaag (2 december 2022) inschrijven, starten met uitproberen wanneer jij wilt
Tijd

5 dagen, 20 minuten per dag

Taal

Nederlands

Soort

Gaming cursus

Leergeld:

149,00

✓ 2 weken proberen ✓ Niet leuk = geld terug
750+ inschrijvingen per jaar

Online, spelende typecursus voor je kind

Het is een heuse game, deze indrukwekkende typecursus voor je kind. Praktisch, leerzaam en motiverend leuk. Je kind leert blind typen, terwijl hij of zij een spel aan het spelen is. Deze typecursus is een beleving, waar je kind de rest van zijn of haar leven de vruchten van plukt. Superleuk om te doen en een investering voor de toekomst; betere resultaten op school en werk gegarandeerd.

Blind leren typen aan de hand van een spannend verhaal

Met deze typecursus gaat je kind op interactief spionnenavontuur. Zo krijgt je kind in een online leeromgeving les van een ex-spionne, die je kind bij de hand neemt. Er speelt zich echter een geheim mysterie af op de spionnenschool. Aan de hand van allerlei afwisselende, motiverende typespellen gaat je kind het mysterie ontrafelen. De typespellen in deze cursus zijn geheel zelfstandig, op eigen tempo te volgen. Stap voor stap is er telkens een nieuw doel te behalen. Zo leert je kind gaandeweg alle letters van het toetsenbord automatisch blind te vinden.

In 20 weken een erkend typediploma verdienen

Je kind gaat 5 dagen per week zo’n 15 tot 20 minuten per dag op avontuur. In de eerste 11 weken leert hij of zij alle toetsen blind te vinden. Vanaf de 12e week leert je kind de typesnelheid op te bouwen. Alle vorderingen worden nauwkeurig bijgehouden. Ook worden de oefeningen gepersonaliseerd. Mocht je kind bijvoorbeeld moeite hebben met een bepaalde letter, dan komt deze vaker terug in de typespellen.

Deze gamende methode van blind leren typen is zo effectief, dat ieder kind slaagt. Na de laatste typetoets ontvangt je kind een erkend typediploma. Deze kan aan de muur, in het plakboek of bij de diplomaverzameling.

Kind met typecursus diploma

Met deze cursus kies je voor kwaliteit én plezier. Een leukere, meer motiverende typecursus voor je kind dan deze is er niet.