Hier start jouw nieuwe avontuur ✓

Korte cursussen

In de startblokken om korte cursussen te ontdekken

Onbeperkt korte cursussen volgen

Korte cursussen volgen om snel nieuwe dingen te leren. Het houdt je jong, is goed voor je brein en je haalt er ontzettend veel voldoening uit. Door regelmatig een snelle cursus te volgen, vergroot je je zelfvertrouwen en sta je veel positiever in het leven. Met het cursus abonnement van Soofos gaat er een wereld voor je open. Je kiest uit een maand-, kwartaal- of jaarabonnement, waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot alle beschikbare cursussen. Je mag het abonnement eerst 14 dagen uitproberen, en kosteloos annuleren als het niet bevalt.

Volg een online cursus waar en wanneer je maar wilt

Het is simpel; je meldt je aan en hebt direct toegang tot de interactieve leeromgeving bomvol interessante online cursussen. De online omgeving is ten alle tijden tot je beschikking (mits je een internetverbinding hebt). Zo volg je niet alleen thuis, maar ook onderweg of op vakantie een korte cursus op ieder gewenst moment. De cursussen kun je altijd pauzeren, waardoor je op een later moment of een andere dag gewoon weer verder gaat met waar je bent gebleven.

Meer dan 500 korte cursussen binnen handbereik

Het platform heeft je honderden cursussen te bieden. Bovendien komen er wekelijks nieuwe cursussen bij. Er zit altijd wel een geschikte cursus voor je bij binnen de volgende thema’s:

  • Gezondheid, bewegen en persoonlijke ontwikkeling
  • Ontspanning, muziek en fotografie
  • IT, programmeren, software en design
  • Marketing en zakelijk
  • En nog veel, véél meer

Iedere cursus is samengesteld door een expert, die van tevoren door een beoordelingstraject is gegaan om aan de kwaliteitseisen te voldoen. Zo zijn alle korte cursussen gegarandeerd de moeite waard. Voor veel cursussen krijg je nog een certificaat ook.

Taalcursussen →